Stålskorsten til brændeovn

Hos Brændeovnsspecialisten forhandler vi CE-mærkede stålskorstene til brændeovn fra Vento, som er de førende på markedet. Når du køber en Vento stålskorsten til brændeovn hos Brændeovnsspecialisten, er du sikret en stålskorsten i bedste kvalitet med mange års levetid. Er du i tvivl om, hvorvidt vores skorstene passer til din nuværende løsning, eller til din nye, så rådfør dig med os inden køb. Ring her i dag på tlf. 4975 8929.

CE-mærket stålskorsten til brændeovn

Når en ny skorsten monteres til en brændeovn eller pejs, skal den altid godkendes af en skorstensfejer, inden den tages i brug. Her gennemgår skorstensfejeren monteringen og sikrer, at stålskorstenen er monteret korrekt og sikkert, efter alle gældende regler. Ligeledes efterser skorstensfejeren at skorstenens dele er CE-mærkede og godkendte til brug. CE-mærket er dokumentation for at skorstenen opfylder den gældende EU-lovgivning, hvilket alle stålskorstene hos Brændeovnsspecialisten gør. Når du modtager din skorsten fra os, vil CE-mærket være vedlagt. Men har du imidlertid mistet CE-mærket, kan du finde CE-mærkerne for Vento på deres hjemmeside.

Kontakt os i dag omkring stålskorstene i Nordsjælland

Har du spørgsmål til stålskorstene eller lignende, så kontakt os idag for råd og vejledning.
Ring på tlf. 4975 8929.

 

Vento sektionsskorsten kan tilsluttes alle typer fyringsanlæg: oliefyr, gasfyr og brændeovne. Det fleksible sektionssystem gør, at skorstenen kan tilpasses ethvert behov.

– Se Ventos sortiment her.

Filtrer
Kontakt os

Har du spørgsmål eller vil du høre nærmere om vores services, så tøv ikke med at sende os en besked via kontaktformularen eller ringe til os på 4975 8929

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.