Pejse og pejseindsats – pejsecenter Nordsjælland

Hvis du står overfor at skulle vælge en løsning, hvor du gerne vil montere en pejseindsats i dit nye hjem eller i dit nuværende hjem, er du velkommen til at rådføre dig hos os. Vi er din ekspert inden for pejseindsats i Nordsjælland. Som udgangspunkt anbefaler vi, at du gør dig nogle overvejelser omkring, hvilken type pejs du er interesseret i. Hos Brændeovnsspecialisten fører vi et eksklusivt udvalg af kvalitets pejse til indbygning i dit hjem. Vi kører i hele Nordsjælland og har stor erfaring med pejse til sommerhuse og private hjem. Dit pejsecenter i Nordsjælland.

Eksklusiv pejs til dit hjem i Nordsjælland

Mange mennesker vælger at få en pejseindsats, når de bygger nyt eller renoverer deres bolig i Nordsjælland, da det her er nemmere at indbygge en pejseindsats i forbindelse med projektet. Pejseindsatser er en æstetisk måde at udnytte dine lune flammer og hyggen omkring en pejs, da de gør det muligt at se flammebilledet fra flere vinkler. De pejse vi fører i vores sortiment er ofte designet, så du får et stort og flot flammebillede, der er svært at matche i en traditionel brændeovn. Du får således en mere eksklusiv oplevelse med en pejseindsats.

Ny pejseindsats i eksisterende løsning

Er du allerede den heldige ejer af en pejseindsats eller et åbent ildsted, hvor du ønsker en ny løsning, kan Brændeovnsspecialisten hjælpe dig med at finde en ny moderne løsning. Vi rådgiver gerne omkring opmåling til pejseindsatsen. Vi giver dig også gerne vejledning til, hvordan du vælger en lokal murer til at undersøge stand på byggeriet og mulighed for tilpasning til en ny pejseindsats. Mærkerne i vores sortiment, såsom Sparthem, tilbyder mange fleksible løsninger, så tøv ikke med at kontakte os omkring dit næste projekt.

Dit pejsecenter for sparring om pejseindsats i Nordsjælland

Er du interesseret i at høre mere eller få erfaren vejledning? Ring på tlf. 4975 8929

Pejseindsatse fra Heta går med sine rene linjer i et med de moderne stilrene hjem.

– Se Scan-Line pejseindsatser fra Heta her

 

Lige-formet, hjørne-formet, 3-sidet, rund-formet, kantet form eller gennemgående.

– Se de mange muligheder fra Spartherm her

Filtrer
Kontakt os

Har du spørgsmål eller vil du høre nærmere om vores services, så tøv ikke med at sende os en besked via kontaktformularen eller ringe til os på 4975 8929

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.