Montering af brændeovn Nordsjælland

Brændeovnsspecialisten har mange års erfaring med levering og montering af brændeovne og pejse. Vores montør kører med brændeovne i Nordsjælland og vi er specialister i brændeovne og pejse til sommerhuse og private hjem. Vi har mange års erfaring med montering af brændeovne i Nordsjælland, Hillerød og omegn, så du hos os er i trygge hænder når det kommer til funktionelle og godkendte løsninger. Vi rådgiver og vejleder dig med glæde til de rette valg ud fra dine tanker og vores erfaringer.

Valg af og montering af brændeovne

Har du fundet en brændeovn, og er du i tvivl om, hvorvidt den passer til dit hjem, så hjælper vi dig på vej. Vi rådgiver dig gerne til den rette løsning. Der tager vi også en snak om, hvilken type brændeovn der passer til dine behov, inden vi monterer den. På den måde sikrer vi at du får monteret den rette brændeovn første gang. Vi er specialister og ønsker med glæde at hjælpe dig til det rette valg af brændeovn Nordsjælland. Uanset om du allerede har en brændeovn, der skal udskiftes eller du er helt ny brændeovnsejer, så hjælper vi dig igennem hele processen. 

Kontakt os vedr. montering af brændeovn i Nordsjælland

Hos Brændeovnsspecialisten gør vi en stor indsats for at gøre dig glad og tilfreds, når du handler med os. Vi stræber efter, at du som kunde skal gå herfra med den rette pejs ud fra de ønsker og behov, du har gjort dig. Vi ønsker at yde den bedste service ved montering af din brændeovn, så tøv ikke med at kontakte os. Ring på tlf. 4975 8929, så tager vi en god samtale i fællesskab. Vi sørger for at hjælpe og guide dig ud fra dine tanker, så du kan have stor glæde af din brændeovn i mange kolde vintre i fremtiden.  

Filtrer
Kontakt os

Har du spørgsmål eller vil du høre nærmere om vores services, så tøv ikke med at sende os en besked via kontaktformularen eller ringe til os på 4975 8929

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.