Brændeovn service

Service på brændeovne i Nordsjælland

For at sikre at din brænde- eller pilleovn ikke går i stykker, er det vigtigt, at den løbende holdes ved lige. En serviceordning hos Brændeovnsspecialisten er din sikkerhed for at din brændeovn holder i mange år frem. Vi tilbyder service af alle typer brændeovne, hvor vi en gang om året servicerer din brænde- eller pilleovn, så den er klar til fyringssæsonen.

Hvad indebærer service på brændeovne

Når vi kører ud til vores kunder i Nordsjælland for at udfører service på brændeovne, er der som oftest tale om en rensning og et tjek af diverse sliddele på brændeovnen. Ved rensning går vi din brændeovn igennem og tjekker at den fungerer optimalt og alle dele fungerer som de skal. Derudover renser vi om nødvendigt ovnen, sådan at essentielle dele i din brændeovn ikke tager skade i brug. Vi servicerer brændeovne såvel som pilleovne og giver dig gerne gode råd med på vejen til, hvordan du bedst holder din brændeovn eller pejs ved lige.

Kontakt os for service af brændeovn eller pilleovn i Nordsjælland

Vi servicerer både sommerhusejere og private hjem i Nordsjælland, så tøv ikke med at kontakte os for service af din brændeovn i Nordsjælland. Ring her på tlf. 4975 8929 eller kontakt os på mail jan@braendeovnsspecialisten.dk.

Vi ses til dit næste servicetjek.

Filtrer

Kontakt os

Har du spørgsmål eller vil du høre nærmere om vores services, så tøv ikke med at sende os en besked via kontaktformularen eller ringe til os på 4975 8929

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.